Netikäs-projekti

Nämä ovat Eläkeliiton Netikäs -projektin väliaikaiset nettisivut. Netikäs -projektin nettisivut siirtyvät Eläkeliiton nettisivujen yhteyteen syksyyn 2018 mennessä.

Eläkeliitto toteuttaa Netikäs-projektia vuosina 2017–2020. Netikäs-projektin tavoitteena on tukea ja vahvistaa ikäihmisten mediasivistystä eli tietoja- ja taitoja toimia internetin maailmassa. Projektissa tehdään kirjallista ja sähköistä materiaalia, sekä toteutetaan työpajoja, ryhmätoimintaa ja koulutusta mediasivistykseen liittyen. Mukana projektin toteuttamisessa on monia yhteistyökumppaneita, kuten esimerkiksi Maaseudun Sivistysliitto, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, Vanhustyön keskusliiton SeniorSurf, Senioriverkko, Enter ry ja Lapin yliopisto.

Projektin toteuttamisessa ja mediasivistyksen keinojen kehittämisessä ikäihmiset itse ovat vahvasti mukana ja osallistujien oma ääni kuuluu myös projektin viestinnässä. Tärkeitä lähtökohtia toiminnassa ovat yhdessä oppiminen ja jokaisen ihmisen omien vahvuuksien, mielenkiinnon kohteiden ja tarpeiden huomioiminen. Toivomme, että saamme projektiin mukaan laajan ja innostuneen joukon eläkeläisiä, jotka haluavat olla itse tekemässä sisältöjä internetiin ja samalla opettaa ja oppia nettitaitoja yhdessä muiden kanssa.

 

Tervetuloa seuraamaan sivuja, kommentoimaan ja osallistumaan!

Sanna Tuominen (Netikäs-projektisuunnittelija)
p. 040 7257 179, sanna.tuominen@elakeliitto.fi

somekuvitukset_kaikki (1)